środa, 10 sierpnia 2011

MENU IMPREZY „ ZŁOTY JUBILEUSZ L.O. W SŁUBICACH

 01.10.2011r.


DANIA GŁÓWNE:
kotlet schabowy
filet drobiowy
pieczeń z karkówki w ciemnym sosie
kotlet ala pożarski

 DODATKI:

ziemniaki
mix sałat
surówki

CIEPŁE PRZEKĄSKI:

pałki z kurczaka z pikantną glazurą lub skrzydełka w sezamie
barszcz z krokietem
zupa gulaszowa

ZIMNE PRZEKĄSKI:

pieczone mięsa(250g/osoba)
sałatka z fetą i owocami granatu posypana prażonym słonecznikiem
sałatka jarzynowa
sałatka z wędzonym kurczakiem i ryżem
galaretka drobiowa
śledzik w oliwie
tatar

NAPOJE:
1,5l/ osoba
      kawa lub herbata 
     0,5l wódki / osoba

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz